Rosa de Sant Jordi

Rosa de Sant Jordi

( castellano más abajo)
Avui es dia de Sant Jordi, “ El dia dels Enamorats!!” quin dia més bonic…sol, llibres, roses, amor… el carrer, esta ple de gent; gent que s’abraça, s’agafen de la mà, s’estimen, es respecten… tot sona tan bé, ¿veritat? Persones desitjoses d’estimar-se, petons a la Rambla o Passeig de gràcia, fotos, ànimes bessones que porten dècades convivint i cuidant-se, relacions forjades amb amor i tendresa, màgic dia de Sant Jordi.
Desitjo felicitat per a totes aquelles persones que tenen l’amor en la seva vida, i felicitats també per a aquellas que no la tenen encara, però que esta per arribar si així ho desitgen en els seus cors i el millor de tot és que podran escollir la persona estimada, es un mateix, que decideix a qui estimar.

Avui vull regalar-te alguna cosa, alguna cosa que estic segur et serà de gran utilitat, he preparat amb afecte aquest programa que t’ajudarà a preparar-te i atreure a la persona ideal en la teva vida o si ja la tens millorar la teva relació. Et dono un any per practicar-ho i l’any que ve m’ho expliques per “ Sant Jordi ” jajajja… Què et sembla? T’apuntes?? Començem!!

Atreure a la teva parella perfecta.

Tots desitgem tenir la nostra parella perfecta, passem gran part del nostre temps en la vida i energia buscant a aquesta persona, però quants de nosaltres realment ens hem assegut un moment a pensar en el que realment volem de les nostres futures relacions? Gairebé ningú. Ens anem ensopegant amb relacions amoroses des de la nostra adolescència sobre els vint anys, ens anem estavellant a través de relació rera relació sense cap idea real del que estem fent. Simplement ens deixem arrossegar pels girs de la vida sense adreça o elecció. Probablement hagis dedicat més temps a planificar les teves vacances que planificar o pensar activament sobre qui i com podries atreure a la teva parella.
Doncs bé! Arriba el teu moment, tens elecció si segueixes aquest programa, que vamviará els girs de la teva vida per sempre!

Si estàs buscant una parella o millorar una relació existent, és important entendre aquesta veritat universal …

“Totes les persones que atraiem en les nostres vides són un mirall de les nostres creences més íntimes sobre nosaltres mateixos i el món”

Son les nostres auto-creençes, els nostres pensaments que determinen a qui atraiem en les nostres vides, la bona notícia és que podem canviar la forma en què pensem i començar a atreure a la gent que volem en les nostres vides.

La naturalesa de les relacions

Les relacions humanes són potser la cosa més complexa amb la qual hem de conviure en la nostra vida i passem gran part del nostre temps relacionant-nos. No obstant això, els assumptes del cor que sovint semblen preocupar-nos més, porten alts i baixos que poden eclipsar tota la resta en la nostra vida. De fet, durant la nostra vida adulta primerenca gairebé no pensem en una altra cosa, fins i tot a mesura que madurem i ja no som víctimes de les nostres hormones, l’amor, el sexe i les relacions si no hem trobat a aquesta persona que anhelem, seguiran dominant les nostres vides.

La naturalesa de les relacions romàntiques és molt complexa, l’atracció entre dues persones és tant fisiològica com a psicològica. Alguna vegada t’has sentit realment bé i de sobte notes que despertes molta admiració allí on vagis, tant sigui al carrer, com amb persones conegudes o desconegudes?. Aquests dies en els quals et sents com si fossis una gran massa d’energia positiva, fins i tot de llum, dient-li a tothom, sóc precios/a!.
El que sentim a l’interior, es mostra en l’exterior encara que no siguem conscients i els nostres cossos envien petits senyals a tots els que ens envolten, indicant com ens sentim. Si et sents molt bé per dins, estaràs súper autentic@ en l’exterior.

La gent entra en les relacions per moltes raons diferents en cadascuna, el sexe, la luxúria, la solitud, els diners, l’ego, el suport, la diversió, l’experiència, la venjança, l’obsessió, la llista és interminable. D’aquesta mateixa manera, l’objectiu d’unes persones pot ser trobar-se amb la seva ànima bessona, i per a unes altres pot ser ‘sexe aquesta nit’.
Moltes vegades, la poca capacitat per reconèixer i entendre quin és el motiu que ens ha portat a centrar-nos en una relació sovint pot portar-nos al fracàs de la relació, i no reconèixer el per què m’he quedat en una relació, generalment porta al fracàs, de vegades ni tan sol podem acceptar que ens hem quedat en una relació per tal o altre cosa, i ens és mes fàcil obviar-ho i continuar. El desafortunat és que mentre totes les relacions ens porten alguna cosa, quan s’acaben en aquests casos, generalment ens quedem sentint sol dolor i dolor amb aquest sentiment de temps perdut i ens acomodem en el fracàs. De totes manera, conèixer gent, coquetejar, les cites… són una part essencial i meravellosa de la vida, però quan la química està fluint, la passió pot dominar-nos per complet. I això també està bé, hem de gaudir les coses naturalment com vénen. Però si volem començar a prendre el control de les nostres vides i experimentar relacions més satisfactòries, llavors hem de començar a saber gestionar aquest procés! I una vegada que la passió s’ha disparat, és massa tarda!

Cada dia que et quedes en una relació insatisfactòria, és un dia més que no estàs obert/a a una altra relació més satisfactòria o si més no obert/a a una altra oportunitat, on aprendre més de tu.

Si desitges deixar de repetir els mateixos patrons antics i les mateixes velles relacions fallides, has de detenir-te i centrar-te a reconèixer i identificar quines creences negatives i patrons segueixes en la teva manera de relacionar-te per d’aquesta manera alliberar-te i aconseguir crear aquelles relacions que et portaran més alegria i benestar.

Si desitges començar a atreure i aconseguir tenir una relació més sana que les anteriors o potser la teva primera relació amorosa, has de saber que tu pots! Però has d’estar preparat.

Hi ha alguna cosa que realment necessites entendre i acceptar com a part del procés que estic preparant per a tu. Canviaràs, estic segur que canviaràs, tota la teva vida pot canviar!. La teva nova confiança en tu mateix/a segurament serà la base perquè les teves relacions esdevenidores facin un canvi. Les relacions que valorin, realçin i acceptin el teu nou tu, floriran, però altres relacions que potser eren depenents de la teva antiga part negativa segurament marxarán, despareixarán, has d’estar preparat no passa res! Tot esta bé. Aquest nou procés atraurà noves persones meravelloses en la teva vida, però hauràs d’alliberar-te d’unes altres, entén que en aquesta vida, totes les persones vénen i s’ en van tard o d’hora, és la llei que ens regeix.

Preparació per a la teva nova relació

La veritat és que no pots estimar a un altre, i ningú pot estimar-te fins que tu no t’estimis a tu mateix i al teu món, a tot allò el que teu has creat. Mira-ho d’aquesta manera, si tu no pots sentir-te adorable, qui més ho farà?. No pots estimar a un altre, i ningú pot estimar-te fins que t’estimis a tu mateix/a.

Recorda que no importa com van acabar les teves relacions anteriors, la tu tens alguna cosa que veure amb el fracàs d’aquesta relació fallida. Et recomano que li dediquis temps a preparar la teva propera relació, amb això vull dir que has de dedicar-li un temps a identificar que és el que desitges de la propera relació, identificant els patrons del passat, que solament per estar llegint-me, creu-me, ja estas més prop de tu, aquesta nova persona.

Gran part dels patrons de relació negativa o creences negatives és una falta d’amor propi o respecte cap a un mateix, sovint vinculats a experiències de la infància. Tals creences negatives subjacents poden destruir molts aspectes de la nostra vida, però enlloc es manifesta més que en les nostres relacions amb les persones i moltes vegades també amb els nostres animals de companyia potser això ultim et farà somriure, però és així. Soscavar i alliberar aquestes creences negatives és una meta clau del treball amb les Afirmacions!, usant poderoses tècniques d’afirmació i visualització per fer que simplement es dissolguin, reemplazandolas per noves creences poderoses que t’alliberaran, fent que el teu cor canti i enviï les seves vibracions d’atracció a través de les parets de la teva casa cap a l’univers!. Les nostres creences i els nostres patrons són simplement patrons de pensament habituals que usem automàticament i aquests pensaments els anem a canviar. Aquesta és una qüestió clau per al canvi.

La tasca més important i potser més dura fins que t’acostumes (com en tot) és fer el treball intern per eliminar i trobar les creences negatives que han estat sabotejant les teves relacions, però hi ha altres coses que hauràs de fer. Bàsicament, determinar què és el que realment vols en la teva propera relació .. i per què.

Examinar les relacions passades: Busca quin va ser la teva part de responsabilitat en el fracàs d’aquesta relació, com va començar, quines coses et van semblar atractives i no atractives en les teves parelles i en les relacions.
Identificar qualsevol patró – Buscar patrons en les teves relacions, si trobes alguna que realment t’identifiqui, examina-la i observa el que aquesta passant … Mira en la teva infantesa, i cerca si tens patrons semblants allí.
Identifica les teves necessitats – Què vols en la teva relació ideal i per què? Realment tractes d’arribar al fons de la qüestió, defenses la teva necessitats o estas amagant-te … intenta ser el màximament honest/a possible. La teva llista és probable que canviï lleugerament a mesura que el teu treball intern progressa.
Identificar a la teva parella ideal – Quina característiques tindrà la teva parella ideal? Que és important per a tu? És aquesta persona capaç de proporcionar-te el tipus de relació que desitges?. Quan observes a aquesta persona, en la vida quotidiana del dia a dia…. coincideix amb el que tu desitges?
On estan? – tu has identificat el tipus de persona que estàs buscant … El tu t’has dedicat temps personal i ara reconeixes la teva pròpia bellesa i valor en aquest món. Pregunta’t a tu mateix en quin tipus de llocs puc trobar al tipus de persona o persones que desitjo conèixer? Si has fet el teu treball correctament serà el tipus de lloc que tu desearias anar també, no vagis a llocs on no t’agrada l’ambient, o la musica, o el tipus de relacions que es creen … Truca algun amig/a i sortiu a divertir-vos, gaudir, sigues una persona oberta, sense por i estimar allò que estiguis fent. No entris en pànic si la persona adequada no arriba immediatament, espera, sigues pacient, tu segueix gaudint i divertint-te en aquesta vida teva i un dia ni tan sols et donarás compte, miraràs al teu al voltant … i la teva parella estarà allí.
Aquest procés és vital, tu has de prendre’t el teu temps per examinar realment el que ha estat passant en les teves relacions. Amb la practica anirás aprenent coses de tu mateix/a alguna que altra lliçó, començaràs a reconèixer patrons i les seves necessitats de relació. Hi haurà senyals que t’indiquin que estas començant a recuperar el control de la teva vida, agafant el toro per les banyes i permetent-te no caure tan sovint en relacions tòxiques i per tant protegint-te del dolor que generen aquestes relacions moltes vegades. El més important de tot això, és que tu seràs capaç d’identificar cada vegada més la teva parella ideal, ja que amb les afirmacions positives de la teva consciència s’hauran desplaçat lluny les persones no desitjades per a tu, i de sobte les persones que poden donar-te el tipus de relació que desitges es convertiran en éssers molt atractius per a tu. D’aquesta manera, moltes persones seran maques i sexys per a tu a primera vista, però ja no seran aclaparantment atractives per a tu ni la teva para elles.

Molt bé, imagina ara que ja has identificat la teva relació ideal i les característiques de la teva parella ideal, si en la teva llista has escrit “ha de ser amoros/a” o “ha de ser digne de confiança”, llavors tu has de convertir-te en aquestes coses també. Anem a ser realistes, si la teva parella ideal és “atlética i dinámica” pero tu et passes tot el dia menjant en el sofa … Potser no sigui la millor manera per funcionar una relació… Si trobes coses en la teva llista que no vols para tu mateix, has de tornar enrere i examinar de nou el que vols. Una de dues, o ets honest/a amb tu mateix i canvies la llista… o et converteixes en una persona atlética i dinámica! No subestimis ni et subestimis a tu mateix durant aquest exercici, recorda que realment pots aconseguir els teus somnis, tot el que necessites fer és creure en tu mateix/a i estar preparat per això confiant sempre en el procés

Allibera la teva bellesa interior

Res és més important que tenir amor per un mateix/a. Aquest és el centre nuclear de tot, sense ell, fins i tot el major dels assoliments serà buit, els teus desitjos més íntims només miratges en la sorra, ja que aniran desapareixent a mesura que els aconsegueixis.

El nostre món interior es reflecteix en la nostra existència exterior. Si a l’interior ens odiem a nosaltres mateixos o tenim creences negatives sobre el món i el nostre lloc en ell, això es manifestarà al nostre món extern, i el pitjor de tot és que enverinarà tots els aspectes de la nostra vida. Segurament alguna vegada has vist persones amb l expressió molt seria, rostres fixats en l’amargor… en aquestes persones esteu veient la imatge terrible del seu món interior.

Tu pots ser físicament una persona atractiva, però sense la vitalitat interna que ve de l’amor propi, quedaràs marcada i aquesta marca és mes forta que l’aparença externa, si t’estimes per dins, la teva bellesa interior sempre brillarà cap a l’exterior. Amb el teu amor interior irradiant cap a fora, tu sempre resultaràs una persona atractiva i vàlida pels altres.

Les nostres creences sobre nosaltres mateixos i el món que ens envolta es formen normalment en la infància. Les creences negatives formades llavors, poden crear patrons que sabotegen contínuament el nostre futur.

Potser a un infant sempre se li va dir de petit que era ximple o lleig, o tal vegada no va entendre una circumstància o comentari que li va portar a creure coses negatives sobre si mateix, i es va quedar centrat en pensaments erronis. Tu pots haver tingut una infància molt traumàtica plena d’abús, o una infància privilegiada però on no hi havia molt amor. Totes aquestes coses i moltes més poden deixar a un nen amb creences negatives que es reforcen a mesura que van creixent. La trista ironia és que sovint la base d’aquestes creences són simplement errònies i poden estar bloquexant a un adult a aconseguir les seves metes.

Per millorar les teves relacions amb els altres, has de treballar en la relació més important que tens, la relació amb tu mateix/a. Després de tot, no importa el que facis o on vagis … aquí estàs sempre amb tu.

Tots necessitem i volem ser estimats, però hi ha una enorme diferència entre això i ser necessitats d’amor. La necessitat és probable que solament atregui co-depenents i relacions ineficaces. És la manifestació d’una necessitat d’amor propi. Resolent qualsevol problema intern que t’està bloquejant de realment estimar i apreciar a la persona que ets, t’alliberes per convertir-te en el millor que pots ser i, a canvi, començaràs a atreure relacions amoroses saludables. Fins i tot els teus amics i coneguts notaran la diferència. Per aconseguir això no obstant això, hauràs de prendre’t un temps per entendre qui són realment i el que aquesta persona desitjada realment buscaria en una parella. Durant aquest procés, fins que puguis sincerament sentir el teu amor propi i respecte creixent dins de tu, et recomano posar la teva cerca d’amor romàntic en espera i només centrar-te en tu. L’amor vindrà aviat quan estiguis preparat adequadament.

A mesura que et comencis a estimar, a respectar i a nodrir-te amb afecte, et començaràs a sentir més segur de tu mateix/a, centrat i sincerament més feliç. Qualsevol necessitat simplement es dissiparà perquè ja tindràs l’amor més important de tots, el teu propi. I el realment bo és que es nota! A causa de que la teva consciència està canviant, començaràs a atreure a les persones que reflecteixen la teva nova imatge saludable i que es convertiran en persones més atractives per a tu. Atrauràs a la gent com si fossis un imant!

Començament

Si sents que alguns dels temes anteriors vibren en tu i vols començar a fer canvis, comença ara. El canvi ve d’endins i només succeeix si tu tries fer-ho així. Si estàs llest per comprometre’t amb els teus canvis, llavors puc ajudar-te a mantenir-te ferm en el procés encara que clar esta, pots caminar-ho seguint solament la teva intuïció.
És important entendre que una vegada que t’hagis compromès amb el procés de canvi, has de mantenir una connexió amb aquest.
He recollit per a tu, una pack especial de poderoses afirmacions positives dissenyades específicament per centrar-te en l’amor propi i atreure a la teva parella ideal. Aquestes afirmacions estan buscades per començar a desafiar les teves creences negatives i reemplaçar-les per l’amor i l’estima positiva cap a un mateix en un nivell subconscient.

El canvi és difícil, ho sé, però no impossible. Així que per ajudar-te a començar, et regalo aquestes cinc afirmacions perquè escullis dues i comencis a treballar sobre els teus propis patrons i creences autodestructivas que poden estar segurament sabotajant-te.

Si vols saber més sobre tu mateix, sobre com aconseguir identificar els teus patrons i creences negatives, pots contactar-me i t’atendré sense cap tipus de compromís en una entrevista de 30 minuts per conèixer-nos i que puguis valorar si estas interessat/ interessada en que t’acompanyi en el procés.
També pots aprendre més sobre el poder positiu de les afirmacions i altres tècniques de suport si ho necessitessis per a altres temes relacionats amb la teva vida tant personal com a professional.

Per ajudar-te a començar, avui dia de Sant Jordi , et deixo 5 afirmacions positives dissenyades per ajudar-te a ressaltar aquesta bellesa que es troba en el teu interior i que solament esta esperant que el tu la treguis a la llum, plena de força i energia transformadora!!.

“M’estimo i m’accepto completament”

“Accepto la meva bellesa interior i sento que irradia de mi”

“Naturalment atrec relacions perfectes en la meva vida”

“Mereixo l’amor i ho aconsegueixo en abundància.”

“Sóc un ser alegre i feliç”

FELIÇ DIA DE SANT JORDI PER A TOTHOM!!

Hoy día de Sant Jordi, “ El día dels Enamorats!!” que bonito día, sol, libros, rosas, amor… la calle esta repleta de gente, gente que se abraza, se cogen de la mano, se estiman, se respetan… todo suena tan bien, ¿ verdad? Personas deseosas de amarse, besos en la Rambla o Paseo de gracia, fotos, almas gemelas que llevan décadas conviviendo y cuidándose, relaciones forjadas con amor y ternura, mágico día de Sant Jordi.
Deseo felicidad para todas aquellas personas que tienen el amor en su vida, y felicidades también para aquellos que no lo tienen todavía, pero que esta por llegar si así lo desean en sus corazones y lo mejor de todo es que podrán escoger la persona amada, tu decides a quien amar.

Hoy quiero regalarte algo, algo que estoy seguro te va a ser de gran utilidad, he preparado con cariño este programa que te ayudará a prepararte y atraer a la persona ideal en tu vida o si ya la tienes mejorar tu relación. Te doy un año para practicarlo y el año que viene me lo cuentas por “Sant Jordi” , jajajja… ¿Qué te parece? ¿Te apuntas?? allí vamos pues!!

Atraer a tu pareja perfecta.

Todos deseamos tener nuestra pareja perfecta, pasamos gran parte de nuestro tiempo en la vida y energía buscando a esa persona, pero ¿cuántos de nosotros realmente nos hemos sentado un momento a pensar en lo que realmente queremos de nuestras futuras relaciones? Casi nadie. Nos vamos tropezando con relaciones amorosas desde nuestra adolescencia, ahí sobre los veinte años, nos vamos estrellando a través de relación tras relación sin ninguna idea real de lo que estamos haciendo. Simplemente nos dejamos arrastrar por los giros de la vida sin dirección real o elección. Probablemente hayas dedicado más tiempo a planificar tus vacaciones que planificar o pensar activamente sobre quién y cómo podrías atraer a tu pareja.
Pues bien! Llego tu momento, tienes elección si sigues este programa, que va a cambiar los giros de tu vida para siempre!

Si tu estás buscando una pareja o mejorar una relación existente, es importante entender esta verdad universal …

“Todas las personas que atraemos en nuestras vidas son un espejo de nuestras creencias más íntimas sobre nosotros mismos y el mundo.”

Es nuestra auto-creencia, nuestros pensamientos que determinan a quién atraemos en nuestras vidas, la buena noticia es que podemos cambiar la forma en que pensamos y empezar a atraer a la gente que queremos en nuestras vidas.

La naturaleza de las relaciones

Las relaciones humanas son quizás la cosa más compleja con la que tenemos que convivir en nuestra vida y pasamos gran parte de nuestro tiempo relacionándonos. Sin embargo, los asuntos del corazón que a menudo parecen preocuparnos más, traen altos y bajos que pueden eclipsar todo lo demás en nuestra vida. De hecho, durante nuestra vida adulta temprana casi no pensamos en otra cosa, incluso a medida que maduramos y ya no somos víctimas de nuestras hormonas, el amor, el sexo y las relaciones si no hemos encontrado a esa persona que anhelamos, seguirán dominando nuestras vidas.

La naturaleza de las relaciones románticas es muy compleja, la atracción entre dos personas es tanto fisiológica como psicológica. Alguna vez te has sentido realmente bien y de repente notas que despiertas mucha admiración allí donde vayas, tanto sea en la calle, como con personas conocidas o desconocidas?. Esos días en los que sientes como si fueras una gran masa de energía positiva, incluso de luz diciéndole a todo el mundo, soy precios@!.
Lo que sentimos en el interior, se muestra en el exterior aunque no seamos conscientes y nuestros cuerpos envían pequeñas señales a todos los que nos rodean, indicando cómo nos sentimos. Si te sientes muy bien por dentro, estarás súper autentic@ en el exterior.

La gente entra en las relaciones por muchas razones diferentes en cada una, el sexo, la lujuria, la soledad, el dinero, el ego, el apoyo, la diversión, la experiencia, la venganza, la obsesión, la lista es interminable. De esta misma manera, el objetivo de unas personas puede ser encontrarse con su alma gemela, y para otras puede ser ‘sexo esta noche’.
Muchas veces, la poca capacidad para reconocer y entender cuál es el motivo de cada uno que nos ha llevado a centrarnos en una relación a menudo puede llevarnos al fracaso de la relación, y no reconocer el por qué me he quedado en una relación generalmente lleva al fracaso, a veces ni tan solo podemos aceptar que nos hemos quedado en una relación por tal o cual cosa, y nos es mas fácil obviarlo y continuar. Lo desafortunado es que mientras todas las relaciones nos traen algo, cuando se terminan en estos casos, generalmente nos quedamos sintiendo solo dolor y dolor con ese sentimiento de tiempo perdido y nos acomodamos en el fracaso. De todas manera, conocer gente, coquetear, las citas son una parte esencial y maravillosa de la vida, pero cuando la química está fluyendo, la pasión puede dominarnos por completo. Y eso también está bien, tenemos que disfrutar las cosas naturalmente como vienen. Pero si queremos empezar a tomar el control de nuestras vidas y experimentar relaciones más satisfactorias, entonces tenemos que empezar a saber gestionar este proceso! Y una vez que la pasión se ha disparado, es demasiado tarde!

Cada día que te quedas en una relación insatisfactoria, es un día más que no estás abiert@ a otra relación más satisfactoria o si más no abiert@ a otra oportunidad, donde aprender más de ti.

Si deseas dejar de repetir los mismos patrones antiguos y las mismas viejas relaciones fallidas, debes detenerte y centrarte en reconocer e identificar que creencias negativas y patrones sigues en tu manera de relacionarte para de esta manera liberarte y conseguir crear aquellas relaciones que te traerán más alegría y bienestar.

Si deseas empezar a atraer y conseguir tener una relación más sana que las anteriores o quizás tu primera relación amorosa, tienes que saber que tu puedes! Pero tienes que estar preparad@.

Hay algo que realmente necesitas entender y aceptar como parte del proceso que estoy preparando para ti. Cambiarás, estoy seguro que cambiarás, toda tu vida puede cambiar!. Tu nueva confianza en ti mism@ seguramente será la base para que tus relaciones venideras hagan un cambio. Las relaciones que valoren, realcen y acepten el nuevo tu, florecerán, pero otras relaciones que quizás eran dependientes de tu antigua parte negativa seguramente marcharan, desparecerán, debes estar preparad@, no pasa nada! Todo esta bien. Este nuevo proceso atraerá nuevas personas maravillosas en tu vida, pero tendrás que liberarte de otras, entiende que en esta vida, todas las personas vienen y se van tarde o temprano, es la ley que nos rige.

Preparación para tu nueva relación

La verdad es que no puedes amar a otro, y nadie puede amarte hasta que tu no te ames a ti mismo y a tu mundo, a todo aquello que tu has creado. Míralo de esta manera, si tu no puedes sentirte adorable, quién más lo hará. No puedes amar a otro, y nadie puede amarte hasta que te ames a ti mism@.

Recuerda que no importa cómo terminaron tus relaciones anteriores, tu tienes algo que ver con l con el fracaso de esa relación fallida. Te recomiendo que le dediques tiempo a preparar tu próxima relación, con esto quiero decir que tienes que dedicarle un tiempo a identificar que es lo que deseas de la próxima relación, identificando los patrones del pasado, que solo por estar leyéndome, créeme, ya esta más cerca de ti, esa nueva persona.

Gran parte de los patrones de relación negativa o creencias negativas es una falta de amor propio o respeto hacia uno mismo, a menudo vinculados a experiencias de la infancia. Tales creencias negativas subyacentes pueden destruir muchos aspectos de nuestra vida, pero en ninguna parte se manifiesta más que en nuestras relaciones con las personas y muchas veces también con nuestros animales de compañía quizás esto ultimo te hará sonreír, pero es así. Socavar y liberar estas creencias negativas es una meta clave del trabajo con las Afirmaciones!, usando poderosas técnicas de afirmación y visualización para hacer que simplemente se disuelvan, reemplazándolas por nuevas creencias poderosas que te liberarán, haciendo que tu corazón cante y envíe sus vibraciones de atracción a través de las paredes de tu casa hacia el universo!. Nuestras creencias y nuestros patrones son simplemente patrones de pensamiento habituales que usamos automáticamente y estos pensamientos los vamos a cambiar. Esta es una cuestión clave para el cambio.

La tarea más importante y quizás más dura hasta que te acostumbras (como en todo) es hacer el trabajo interno para eliminar y encontrar las creencias negativas que han estado saboteando tus relaciones, pero hay otras cosas que tendrás que hacer. Básicamente, determinar qué es lo que realmente quieres en tu próxima relación .. y por qué.

Examinar las relaciones pasadas:
Busca cuál fue tu parte de responsabilidad en el fracaso de esa relación, cómo comenzó, qué cosas te parecieron atractivas y no atractivas en tus parejas y en las relaciones.
Identificar cualquier patrón – Buscar patrones en tus relaciones, si encuentras alguna que realmente te identifique, examinala y observa lo que esta pasando … Mira en tu niñez, y busca si tienes patrones parecidos allí.
Identifica tus necesidades – ¿Qué quieres en tu relación ideal y por qué? Realmente tratas de llegar al fondo de la cuestión, defiendes tu necesidades o te estas escondiendo … intenta ser lo máximamente honest@ posible. Tu lista es probable que cambie ligeramente a medida que tu trabajo interno progresa.
Identificar a tu pareja ideal – ¿Qué características tendrá tu pareja ideal? ¿Que es importante para ti? ¿Es esa persona capaz de proporcionarte el tipo de relación que deseas?. Cuando observas a esa persona, en la vida cotidiana del día a día…. coincide con lo que tu deseas?
¿Dónde están? – Tu has identificado el tipo de persona que estás buscando … Tu te has dedicado tiempo personal y ahora reconoces tu propia belleza y valor en este mundo. Pregúntate a ti mism@ ¿En que tipo de lugares puedo encontrar al tipo de persona o personas que deseo conocer? Si has hecho tu trabajo correctamente será el tipo de lugar que tu desearías ir también, no vayas a lugares donde no te gusta el ambiente, o la música, o el tipo de relaciones que se crean … Llama a un amig@ y salir a divertiros, disfrutar, sé una persona abierta, sin miedo y amar aquello que estés haciendo. No entres en pánico si la persona adecuada no llega de inmediato, espera, se paciente, tu sigue disfrutando y divirtiéndote en esta vida tuya y un día ni siquiera te darás cuenta, mirarás a tu alrededor … y tu pareja estará allí.
Este proceso es vital, tu debes tomarte tu tiempo para examinar realmente lo que ha estado pasando en tus relaciones. Con la practica iras aprendiendo cosas de ti mism@, alguna que otra lección, comenzarás a reconocer patrones y sus necesidades de relación. Habrá señales que te indiquen que estas empezando a recuperar el control de tu vida, cogiendo el toro por los cuernos y permitiéndote no caer tan a menudo en relaciones tóxicas y por tanto protegiéndote del dolor que generan estas muchas veces. Lo más importante de todo esto, es que tu serás capaz de identificar cada vez más tu pareja ideal, ya que con las afirmaciones positivas de tu conciencia se habrán desplazado lejos las personas no deseadas para ti, y de repente las personas que pueden darte el tipo de relación que deseas se convertirán en seres muy atractivo para ti. DE esta manera, muchas personas serán guapas y sexys para ti a primera vista, pero ya no serán abrumadoramente atractivas para ti ni tu para ellas.

Muy bien, imagina ahora que ya has identificado tu relación ideal y las características de tu pareja ideal, si en tu lista has escrito “debe ser amoros@” o “debe ser dign@ de confianza”, entonces tu debes convertirte en estas cosas también. Vamos a ser realistas, si tu pareja ideal es “atlétic@ y dinámic@” y tu te pasas todo el dia comiendo en el sofá … Quizás no sea la mejor manera para funcionar una relación… Si encuentras cosas en tu lista que no quieres para ti mism@, debes volver atrás y examinar de nuevo lo que quieres. Una de dos, o eres honest@ contigo mism@ y cambias la lista… o te conviertes en una persona atlétic@ y dinámic@! No subestimar ni subestimarte a ti mismo durante este ejercicio, recuerda que realmente puedes lograr tus sueños, todo lo que necesitas hacer es creer en ti mism@ y estar preparad@ por ello confiando siempre en el proceso

Libera tu belleza interior

Nada es más importante que tener amor por ti mism@. Este es el centro nuclear de todo, sin él, incluso el mayor de los logros será hueco, tus deseos más íntimos sólo espejismos en la arena, ya que iran desapareciendo a medida que los alcances.

Nuestro mundo interior se refleja en nuestra existencia exterior. Si en el interior nos odiamos a nosotros mismos o tenemos creencias negativas sobre el mundo y nuestro lugar en él, esto se manifestará en nuestro mundo externo, y lo peor de todo es que envenenará todos los aspectos de nuestra vida. Seguramente alguna vez has visto personas con el ceño fruncido, rostros fijados en la amargura… en esas personas estáis viendo la imagen terrible de su mundo interior.

Tu puedes ser físicamente atractiv@, pero sin la vitalidad interna que viene del amor propio, quedarás marcad@ y esa marca es mas fuerte que la apariencia externa, si te amas por dentro, tu belleza interior siempre brillará hacia el exterior. Con tu amor interior irradiando hacia fuera,tu siempre resultarás una persona atractiva y válida para los demás.

Nuestras creencias sobre nosotros mismos y el mundo que nos rodea se forman normalmente en la infancia. Las creencias negativas formadas entonces, pueden crear patrones que sabotean continuamente nuestro futuro.

Quizás a un niñ@ siempre se le dijo de pequeñ@ que era tonto o feo, o tal vez no entendió una circunstancia o comentario que le llevó a creer cosas negativas sobre si mismo, y se quedó centrado en pensamientos erróneos. Tu puedes haber tenido una infancia muy traumática llena de abuso, o una infancia privilegiada pero donde no había mucho amor. Todas estas cosas y muchas más pueden dejar a un niño con creencias negativas que se refuerzan a medida que van creciendo. La triste ironía es que a menudo la base de estas creencias son simplemente erróneas y pueden estar bloqueándo a un adulto a alcanzar sus metas.

Para mejorar tus relaciones con los demás, debes trabajar en la relación más importante que tienes, la relación contigo mism@. Después de todo, no importa lo que hagas o adonde vayas … ahí estás siempre contigo.

Todos necesitamos y queremos ser amados, pero hay una enorme diferencia entre esto y ser necesitados de amor. La necesidad es probable que solo atraiga co-dependientes y relaciones ineficaces. Es la manifestación de una necesidad de amor propio. Resolviendo cualquier problema interno que te está bloqueando de realmente amar y apreciar a la persona que eres, te liberas para convertirte en lo mejor que puedes ser y, a cambio, empezarás a atraer relaciones amorosas saludables. Incluso tus amigos y conocidos notarán la diferencia. Para lograr esto sin embargo, tendrás que tomarte un tiempo para entender quiénes son realmente y lo que esa persona deseada realmente buscaría en una pareja. Durante este proceso, hasta que puedas sinceramente sentir tu amor propio y respeto creciendo dentro de ti, te recomiendo poner tu búsqueda de amor romántico en espera y sólo centrarte en ti. El amor vendrá pronto cuando estés preparad@ adecuadamente.

A medida que te empieces a amar, a respetar y a nutrirte con cariño, te empezarás a sentir más seguro de ti mismo, centrad@ y sinceramente más feliz. Cualquier necesidad simplemente se disipará porque ya tendrás el amor más importante de todos, el tuyo propio. Y lo realmente bueno es que se nota! Debido a que tu conciencia está cambiando, comenzarás a atraer a las personas que reflejan tu nueva imagen saludable y que se convertirán en personas más atractivas para ti. Atraerás a la gente como si fueras un imán!

Empezando

Si sientes que algunos de los temas anteriores vibran en ti y quieres empezar a hacer cambios, empieza ahora. El cambio viene de adentro y sólo sucede si tu eliges hacerlo así. Si estás listo para comprometerte con tus cambios, entonces puedo ayudarte a mantenerte firme en el proceso aunque claro esta, puedes caminarlo siguiendo solo tu intuición.
Es importante entender que una vez que te hayas comprometido con el proceso de cambio, debes mantener una conexión con este.
He recogido para ti, una pack especial de poderosas afirmaciones positivas diseñadas específicamente para centrarte en el amor propio y atraer a tu pareja ideal. Estas afirmaciones están buscadas para comenzar a desafiar tus creencias negativas y reemplazarlas por el amor y el aprecio positivo hacia uno mismo en un nivel subconsciente.

El cambio es difícil, lo sé, pero no imposible. Así que para ayudarte a empezar, te regalo estas cinco afirmaciones para que escojas dos y empieces a trabajar sobre tus propios patrones y creencias auto-destructivas que pueden estar seguramente saboteandote.

Si quieres saber más sobre ti mism@, sobre como lograr identificar tus patrones y creencias negativas, puedes contactarme y te atenderé sin ningún tipo de compromiso en una entrevista de 30 minutos para conocernos y valores si estas interesad@ en que te acompañe en el proceso.
También puedes aprender más sobre el poder positivo de las afirmaciones y otras técnicas de apoyo si lo necesitaras para otros temas relacionados con tu vida tanto personal como profesional.

Para ayudarte a empezar, hoy día de Sant Jordi , aquí te dejo 5 afirmaciones positivas diseñadas para ayudarte a resaltar esa belleza que se encuentra en tu interior y esta solo esperando que tu la saques a la luz, llena de fuerza y energía transformadora.

“Me amo y me acepto completamente”

“Acepto mi belleza interior y siento que irradia de mí”

“Naturalmente atraigo relaciones perfectas en mi vida”

“Merezco el amor y lo consigo en abundancia.”

“Soy un ser alegre y feliz”

!!FELIÇ DIA DE SANT JORDI PER A TOTHOM !!